Lahti Precision on teollisten punnitus- ja annostusjärjestelmien vahva asiantuntija, jolla on yli 100 vuoden kokemus erilaisista vaaoista ja vaakakomponenteista. Toimitamme 140 osaajan voimin punnitusratkaisuja ja irtomateriaalin annostusprosesseja eri teollisuudenaloille sekä kotimaahan että ulkomaille. Merkittävä osa myynnistämme tulee viennistä.

Haemme palveluliiketoiminta-alueelle huoltotoimintojemme vahvistamiseksi

HUOLTOTEKNIKKO/ - INSINÖÖRI

Työn kuva on monipuolinen liittyen laiteasennuksiin, mekaanisten osien huoltoon, elektroniikan korjauksiin, instrumentointiin sekä mahdollisesti HW- ja SW-suunnitteluun. Tehtävät ja vastuut muokkautuvat vahvuuksiesi mukaisesti. Työ on itsenäistä ja vastuullista, sillä työtehtävät hoidetaan pääsääntöisesti asiakkaiden luona.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ensisijaisesti kotimaassa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työskentelet sujuvasti asiakasrajapinnassa ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Aiempi kokemus punnitus- ja annostelutekniikoista on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Annamme tehtävän hoitoon vaadittavan koulutuksen.

Tarjoamme sinulle vakituisen, mielenkiintoisen työtehtävän punnitus-, annostelu- ja prosessitekniikan osaajien parissa. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen mahdollistaa myös uralla etenemisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Brandt (puh. 040 5068884) jari.brandt@lahtiprecision.com

 

Lahti Precision Oy 2016 ©
All rights reserved

P.O.Box 22

Ahjokatu 4 A

FI-15800 Lahti, Finland

tel. +358 3 82921 fax +358 3 829 4100