Lahti Precision on teollisten punnitus- ja annostusjärjestelmien vahva asiantuntija, jolla on yli 100 vuoden kokemus erilaisista vaaoista ja vaakakomponenteista. Toimitamme 140 osaajan voimin punnitusratkaisuja, irtomateriaalin annostusprosesseja ja -laitoksia eri teollisuudenaloille sekä kotimaahan että ulkomaille. Merkittävä osa myynnistämme tulee viennistä.

Haemme suunnittelumme vahvistamiseksi

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

Työn kuva on monipuolinen liittyen annostusjärjestelmien ja laitosprojektien sähkösuunnitteluun sekä menetelmien ja kustannustehokkuuden kehittämiseen. Työ on monipuolista, itsenäistä ja vastuullista, sillä toimimme kansainvälisessä ympäristössä, missä osaavan insinööritiimin ja suunnittelun merkitys korostuu. Tehtävät ja vastuut muokkautuvat vahvuuksiesi mukaisesti.

Tehtävä edellyttää CADS Electric –osaamista, kokemusta teollisuuden sähkösuunnittelusta, kohtuullista matkustusvalmiutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työskentelet asiakasrajapinnassa sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Aiempi kokemus punnitus- ja annostelutekniikoista sekä teollisuuden sähköasennuksista on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän punnitus-, annostelu- ja prosessitekniikan osaajien parissa. Tehtävien menestyksekäs hoitaminen mahdollistaa myös uralla etenemisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Luoma-aho (puh. 044 0780760) petri.luoma-aho@lahtiprecision.com

 

Lahti Precision Oy 2016 ©
All rights reserved

P.O.Box 22

Ahjokatu 4 A

FI-15800 Lahti, Finland

tel. +358 3 82921 fax +358 3 829 4100