Uusi PRECISION HOUSE palvelee nyt osoitteessa Mestarinkatu 2

Yhtiön avainteknologioiden myynti, kehitys ja palvelujenhallinta tapahtuu nyt uusissa nykyaikaisissa tiloissa PRECISION HOUSE:ssa. Tilojen yhteydessä toimii myös akkreditoitu kalibrointilaboratoriomme.

Olemme tuoneet markkinoille uusia palvelutuotteita kuten asiakaskunnassamme laajaa kiinnostusta herättäneen digitaalisen mScales–verkkopalvelun. Palvelu mahdollistaa asiakkaillemme uusia ansaintamalleja ja liiketoimintamahdollisuuksia aiempaa kustannustehokkaammalla tavalla.

Panostamme edelleen teknologiakehitykseen vaaoissa sekä vaativissa irtomateriaalien annostus- ja sekoituslaitteissa. Lahti Precisionin laadukkaat tuotteet ja palvelut tunnetaan tästä eteenpäin markkinoilla LAHTI-yläindeksistään, esimerkkinä WeighingLAHTI ja DrymixLAHTI.

Precision house
Julkaistu: 23.04.2019