Lahti Precision on cleantech-yritys

Lahti Precision is a cleantech company400

Lahti Precisionilla on oikeus käyttää Cleantech Finland® -merkkiä. Yhtiön toimittamat laitteet, laitokset ja palvelut noudattavat energiatehokkaan elinkaaren periaatteita ja arvokkaiden raaka-aineiden optimaalista käyttöä. Lahti Precision on ollut aina tunnettu tarkoista annostus- ja punnituslaitteistaan. Käytetyt tekniikat ovat energiatehokkaita ja säästävät luonnonvaroja.

Cleantech Finland on kansallinen yhteisyritys, joka tukee suomalaisten cleantech-yritysten kansainvälistymistä. Yhteisyritykseen kuuluvat yritykset voivat käyttää Cleantech Finland® -merkkiä, joka edistää Suomen mainetta yhtenä maailman johtavista cleantech-maista.

Lue lisää http://www.cleantechfinland.com/web/cleantech

Cleantech Finland logo
Julkaistu: 11.06.2019