Laitteiston elinkaaren aikana tulee tehokkuuden, tuotantovarmuuden taikka laadun ylläpitämiseksi tarpeita erilaisille modernisoinneille. Laitetoimittajana meillä on paras käsitys modernisoinnin oikea-aikaisuudesta sekä tuotehallinnan kannalta parhaasta ratkaisusta. Varsinkin ohjaus- ja tiedonkeruujärjestelmien päivitys on tärkeää niin jatkuvan tuotannon tehostamisen kuin myös sidosryhmien tiedontarpeiden ylläpitämiseksi.

Tekniikan kehittyessä, laitteiden käyttötarpeiden muuttuessa ja tuotannon kapasiteettipaineiden kasvaessa onkin usein tarpeellista harkita myös vanhan laitteen modernisointia uushankinnan ohessa. Modernisointi kohdistuu usein ohjauslaitteiden (elektroniikan) uusintaan. Syynä voi olla elektroniikan ikääntyminen ja varaosien saatavuuden heikentyminen. Mekaanisiin modernisointeihin päädytään korroosion, rakenteiden ikääntymisen, kulumisen ja tuotantolinjojen muutostarpeiden vuoksi. Tarjoamme seuraavia palveluja:

  • järjestelmien modernisointi- ja upgrading-palvelut
  • ohjausten (PC/PLC) modernisoinnit
  • vaakapäätteiden, komponenttien ja vaakaliityntöjen modernisoinnit
  • vaakojen rakenteiden ja liityntöjen modernisoinnit
  • vaakojen punnituskykymuutokset

Modernisointeja tehtäessä on asennuksen ja käyttöönoton onnistuminen usein erittäin kriittisessä roolissa kun laitteet tai laitokset tarvitaan takaisin tuotantokäyttöön seisokin jäljiltä. Lahti Commissioning –palvelulla varmistat modernisointisi aikataulun onnistumisen ja Lahti Validation –palvelulla sekä laitteidesi vaatimustenmukaisen käyttöönoton tarvittavine tarkastuksineen. Lahti Precision Oy:llä on erityisen laajat oikeudet erilaisten vaaka- ja mittalaitteiden tarkastamiseksi ja käyttöönottamiseksi.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Anja Rehula

Myyntipäällikkö

Kalibrointi, huoltopalvelut

+358 400 492 416

Yhteydenottopyyntö

Lahti Precision Oy 2016 ©
All rights reserved

P.O.Box 22

Ahjokatu 4 A

FI-15800 Lahti, Finland

tel. +358 3 82921 fax +358 3 829 4100